info.lesage.nl

Hoe gezond is uw ICT omgeving?

Perfecte ICT oplossingen voor zorgverleners

Gezondheidszorg

Vraagt u zich af of uw ICT wel zo goed en efficiënt functioneert als u zou willen?
Besteedt u uw tijd zo veel mogelijk aan uw patiënten en zo min mogelijk aan administratieve taken?
Bent u tevreden over de snelheid van uw computers en printers, en de manier waarop u informatie uitwisselt?
Heeft u snel toegang tot email en het internet of is dit een vertragende factor in uw werk?

En de allerbelangrijkste vraag, bent u als zorgverlener zo flexibel en efficiënt als u zou willen?

U wilt uw patiënten nog beter en sneller van advies kunnen dienen. Efficiënt werken, persoonlijke aandacht en nauwkeurigheid staan voor u hoog in het vaandel. Lesage ICT kan u als totaalleverancier adviseren over oplossingen en producten en kunnen ervoor zorgen dat u ultramoderne apparatuur snel in huis heeft.
Wij beschikken over de kennis en kunde van alle ICT vraagstukken waar u dagelijks mee te maken heeft.

Naast specifieke kennis van uw branche is Lesage ICT al ruim 20 jaar actief op het gebied van kantoorautomatisering. Het feit dat wij ons HP Preferred Partner en Microsoft Certified Partner mogen noemen, getuigt van gedegen kennis van de producten en diensten die wij leveren. Een voordeel voor u is dat wij naast de branchegerelateerde oplossingen, ook strategisch advies kunnen geven over de invulling van bijvoorbeeld administratieve applicaties en internet en emailtoepassingen.

Lesage ICT als totaalleverancier betekent voor u een zorg minder!

Producten

Lesage ICT kent uw markt en heeft een uitgebreid en uitgekiend assortiment van producten die voldoen aan uw specifieke wensen. Wij leveren het volledige productenaanbod van alle grote merken zoals Hewlett Packard, IBM, Lenovo, Lexmark, Kyocera etc. Samen met de fabrikant worden PC's en printers uitgebreid getest om met specifieke programmatuur probleemloos te kunnen werken. Denkt u hierbij aan kassasystemen, A6 printers en complete netwerkopstellingen.
Uiteraard leveren wij niet alleen de standaardproducten, ook voor uw etikettenprinters (Zebra / Star) barcodescanners (Symbol) en slip / bonprinters (Epson) en vele andere producten kunt u bij ons terecht.

Lexmark printer

Supplies bestelt u gemakkelijk online en afhankelijk van de behoefte aan support kunt u per product garantie naar keuze afnemen.
Van fabrieksgarantie tot 24 uur support.

Diensten

Lesage ICT biedt u naast de installatie van de systemen ook de mogelijkheid tot een onderhoudsovereenkomst die is afgestemd op uw supportbehoefte. Zelfs 24/7 ondersteuning is mogelijk. Dit biedt een extra stuk zekerheid. Vanaf 3 systemen adviseren wij u de jaarlijkse healthcheck; tijdens dit bezoek op locatie wordt preventief onderhoud uitgevoerd om eventuele toekomstige storingen te voorkomen en uw systemen up to date te houden. De gehele omgeving wordt doorgelicht op de samenhang van componenten en performance. Een healthcheck voeren wij uit op server en / of netwerk, zodat u exact weet waar u staat.

Uiteraard kunnen wij ook periodiek beheer verzorgen, waarbij wij op basis van een inventarisatie c.q. quickscan bepalen wat voor uw organisatie de beste frequentie is.

Virtual Healthcare Server

De Lesage Virtual Healthcare Server is speciaal voor zorgverleners ontwikkeld en biedt u een volwaardig alternatief voor een eigen server tegen een vaste, zeer lage prijs per werkplek. De VHS is een innovatief product dat zorgverleners in staat stelt vanaf een willekeurige plek hun documenten, email en contactpersonen te benaderen. Uiteraard staat veiligheid volgens de NEN7510 en GBZ normen daarbij voorop.

U wil graag uw data opslaan op een veilige plaats, maar u heeft geen eigen server. Als er iets met u computer of notebook gebeurt of deze wordt ontvreemd, ligt gevoelige data zo maar op straat. Daarnaast wil u graag uw documenten of email inkijken en beantwoorden op een andere plek dan de praktijk, bijvoorbeeld op uw smartphone, of op uw thuiswerkplek. Wanneer u er verzekerd van wilt zijn dat uw data en email veilig worden opgeslagen maar toch op elke willekeurige plek benaderbaar is, adviseren wij u de Virtual Healthcare Server. Uw data en email kunt u inzien en bewerken in een herkenbare omgeving. Dit maakt het werken met de VHS prettig en gebruiksvriendelijk. Geen lastige of moeilijke interface, u kunt gemakkelijk en snel aan de slag.

NEN 7510

De strategische inzet van ICT in de gezondheidszorg kan een essentiële bijdrage leveren aan verbetering van de productiviteit; niet alleen door kostenbesparingen, maar ook door de verbetering van werkprocessen, gegevensuitwisseling en samenwerking binnen en tussen zorginstellingen.
Uiteraard speelt gegevensbeveiliging hierin een hoofdrol.

Gezondheidszorg

Lesage ICT kent de specifieke uitdagingen en behoeften.
Met speciaal voor de zorg ontwikkelde applicaties van onze partners kunnen we de zorgsector helpen ICT optimaal en veilig in te zetten. Wij volgen hierin de NEN7510; de richtlijn voor informatiebeveiliging binnen de zorgsector en kunnen u adviseren over eventueel te nemen maatregelen.


Naar boven
Sluiten